Operació Neteja

El passat dissabte 11 de juny, dia en que els alcaldes de totes les poblacions de Catalunya prenien possessió (menys un parell per alguns partits que volien més vots dels que van obtenir)

Els indignats van fer una de les manifestacions pacifiques més creatives vistes ultimament, desprès del hit de la revolució dels clavells, tenim l'escombrada a l'ajuntament. Degut al desallotjament de l'acampada el passat 27 de maig amb l'excusa d'haver de netejar la plaça per insalubritat, els membres de l'assemblea van tornar la pilota netejant els voltants de l'ajuntament, ja que a l'interior no ens era possible entrar. Tot i que se suposa que la presa de possessió està oberta a tots els preveus de la cort.

Durant tot el dia es van fer activitats a la plaça Ricard Vinyes (Ricardo pa los amigos), paellada popular, animació infantil, concerts fins a mitjanit... uns quants vam començar a pintar aquest quadre de 2mx2m el qual farem arribar a l'assemblea de Madrid que en principi unirà quadres de assemblees de tot arreu.

Aqui podeu veure la meva participació i el quadre tal com estava quan vaig marxar jo, se que la cosa va continuar, i continuarà!

L'escombrada va tenir una mica de ressó mediatic, però els actes culturals de la tarda/nit nomes van ser mencionats per sobre, quan el GRAN teatre de la Llotja te cada dia un quart de pàgina assegurat tot i no fer RES en tota la setmana.